Inspiratiedag Koorregie AFGELAST

cursus koorregie

Inspiratiedag Koorregie
Ja, in september start een nieuwe cursus koorregie! Maar kun je zo lang niet wachten en wil je alvast wat leren? Of wil je feedback op je huidige regiepraktijk? Op 30 mei organiseer ik een Inspiratiedag Koorregie. Ik nodig daar een koor voor uit. We gaan meteen met regie aan de gang. Onderwerpen:
- Hoe begin je
- Hoe maak je een regie die past bij de muziek en de zangers.

- inspiratie
Dus heb je nog nooit geregisseerd en wil je het eens proberen, of regisseer je al een tijdje en wil je nieuwe inspiratie? Loop je tegen iets aan waarin je verder wilt leren? Kom dan naar Utrecht!

Oefenkoor
Denk je dat jouw koor geschikt is als demonstratiekoor (20-35 personen), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me dan! Ik zoek een koor dat goed zonder blad kan zingen. Piano is aanwezig. Het wordt een leerzame dag, ook voor het koor. En je koor gaat ongetwijfeld met veel inspiratie en nieuw
e regie op nummers naar huis! 

 

Kosten: 50 euro.*

tijden: van 10.00-16.00 uur
Locatie: 
Vrije School Utrecht, Hiëronymusplantsoen 3

aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


* Een BONUS: Als je na de introductiedag besluit de cursus te volgen, of je meteen al voor beide evenementen opgeeft, krijg je bij betaling van de 5-daagse cursus de kosten van de introductiedag terug! Dan heb je dus 6 dagen voor de prijs van 5! :-).

Houd de website in de gaten!