De Reünie door Close Up

De zangtheatershow De Reünie door Close Up, onder directie van Jetse Bremer, was een groot succes!

 

De Reünie - de opnames

De voorstellingen zijn nu voorbij, maar met een CD of DvD opnieuw te beleven!

Voor 10 euro per stuk incl. verzendkosten bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bestellen.

Recensie op de site van BALK (Bond A capella Lichte Koren). 

 

De Reünie - de show

'De Reünie' is een zangtheaterprogramma met een plot vol herkenning, humor en spanning! Het koor zingt het met veel inleving en expressie.

 

Close Up stapt terug in de tijd  van de middelbare school. Klasgenoten van toen ontmoeten elkaar vol verwachting in hun oude schoolgebouw, waar tot hun verrassing dezelfde aardige congiërge nog rondloopt!  Ze worden geconfronteerd met leuke en pijnlijke herinneringen en gevoelens. Ze bezingen hun verwachtingen en teleurstellingen over wie wat geworden is. Hun 'uitgezakte lijven en uitgedijde wijven' en gemiste kansen. Al gauw blijkt dat zij zelf eigenlijk niets veranderd zijn. Ze pesten elkaar nog even graag als  vroeger! Taboes van toen en emoties van nu passeren de revue. Zo zijn veel vrouwen eigenlijk nog steeds wat verliefd op de klasgenoot met wie ze vroeger door het schoolparkje liepen. Waarom kwam het toch maar niet van een zoen?...

 

De Reünie wordt grimmig als een succesvolle zakenvrouw vlammend wraak neemt op haar pesters van toen. Kortom: een aangrijpend en humorvol verfrissend programma, gebracht in fantastische koorzang en speelse regie van Marijke de Wit.

 

Bekijk een filmfragment van de DVD op www.vocalgroupcloseup.nl