je koor als team!

Een erg leuk en leerzaam gedeelte van een workshop koorregie zijn de oefeningen. Ik vraag de mensen zich op elkaar af te stemmen, op elkaar te reageren en naar elkaar te kijken. Dat zijn basale kwaliteiten voor een koor. Zonder deze kwaliteiten zou een koor een onsamenhangend gekrakeel ten gehore brengen. Het zijn dus 'kernkwaliteiten'. Niet alleen in een koor. Bedrijven zien die ook graag bij hun personeel.

bedrijfstrainingVaak vragen koorleden me na afloop van een workshop of ik dit ook bij bedrijven doe. Sindsdien breid ik het aanbod uit naar bedrijven. In overleg stel ik een programma op, gericht op teambuilding. Elementen die aan bod kunnen komen zijn respect en ruimte voor jezelf en voor elkaar, inzicht in je positie in de groep en afstemming op elkaar. Met het plezier die de oefeningen brengen krijgen mensen spelenderwijs inzicht hierin.